• info.edukind@gmail.com

Ateliere dezvoltare personala

Creative Me

Va propunem o serie de 5 ateliere de dezvoltare personala care se vor desfasura pe parcursul a 5 saptamani.

Fiecare atelier ofera contexul de a-ti declansa creativitatea si de a o pune in contact cu resursele tale. Cu visele tale. Cu blocajele si temerile de a caror forta ne vom folosi pentru a le depasi. Pentru a gasi o noua configuratie personala.

“Saptamana Artelor Frumoase”:  le facem loc artelor frumoase si cu ajutorul colajelor, picturii, stencilurilor, modelajului vom deschide drumul catre noi.
“Saptamana Muzicii”: inceputul de drum a fost punctat de artele frumoase. Muzica ne va ajuta sa ne intregim  calatoria de autoexplorare si  sa ne acordam la propriul ritm.
“Saptamana Dansului/Miscarii corporale”: blocaje, emotii puternice, anxietate, teama, neincredere, tristete, furie, toate aceste elemente sunt pastrate in corp, fara ca macar sa fim constienti de ele. Miscarea “va scoate” la suprafata toate aceste aspecte pe care de a lungul timpului, am reusit sa le camuflam. Vom fluidiza si vom oferi un sens emotiilor puternice.
“Saptamana Scrierii Creative”:  exercitiile de scriere ne vor ajuta sa ne continuam calatoria de autoexplorare inceputa in atelierele anterioare, dar la un nivel si mai profund. Cu ajutorul scrierii creative, vom aducem la suprafata o noua configuratie si vom atribui un altfel de sens obstacolelor noastre interioare sau externe.
“Saptamana Teatrului/Regiei”: in aceasta ultima sesiune, vom inchide cerul cunoasterii prin intermediul artelor “jucand” propria noastra poveste surprinsa, in scris, in penultimul atelier. Vom transpune in scena tot ce vrem sa luam mai departe cu noi, tot ce aduce un sens nou si confera echilibru.

Mentor Atelier: Bogdana Fati (bogdanafati.ro)

Inner Smile

Va propunem un atelier in care veti invata, cum sa va imprieteniti cu relaxarea. Prin tehnici specifice, vom incepe sa diluam temerile, blocajele, emotiile puternice pentru a le transforma in propriii aliati.

Cu alte cuvinte, vei invata cum sa te imblanzesti pe tine!
Va fi un atelier de vanare de zambete. Zambete interioare.


Vom  invata cum putem “sa facem salturi”  peste capacanele intinse de propriile emotii sau cum sa descifram mesajele din spatele propriilor noastre blocaje/anxietati, folosind tehnici de relaxare si vizualizare cu care vom incepe sa conturam un nou design pentru a transforma tiparele negative si a reconfigura o intreaga lume interioara.

Pe scurt, va invitam sa petreceti o ora si jumatate, exersand diferite tehnici si exercitii alese pentru a ne ajuta sa ne simtim mai relaxati, mai liberi de blocaje, temeri, mai centrati pe experientele prezente, mai plini de energie creativa si cu un mare zambet interior la purtator.

Mentor EduKIND: Bogdana Fati (bogdanafati.ro)