• info.edukind@gmail.com
Sleek & Beautiful

eduKIND

Spatiu educational centrat pe sanatate emotionala

Ce facem

EduKIND desfasoara activitati (individuale si de grup) de invatare socio-emotionala pentru copii, adolescenti, parinti, educatori si medici.

Sleek & Beautiful

Ateliere de invatare socio-emotionala in scoli

Cercetarile in domeniu au aratat ca invatarea socio-emotionala, aplicata in scoli, le-a sporit copiilor rezultatele academice. Abilitatile socio-emotionale sunt la fel de importante ca matematica sau a invata literele, cu beneficii atat în timpul anilor de scoala, cat si pe parcursul vietii. EduKIND propune o serie de ateliere de invatare socio-emotionala pentru copii cu varste intre 6-10 ani. Intr-un cadru ludic, folosind metode creative, ghidati de specialisti in domeniul psihoterapiei, copiii sunt ajutati sa internalizeze invatarea socio-emotionala prin dezvoltarea capacitatii de a recunoaste, exprima si gestiona emoțiile, de a-si exprima empatia, de a interactiona in mod sanatos emotional cu ceilalti, de a-si rezolva constructiv conflictele.

Sleek & Beautiful

Aspecte psihologice ale relatiei medic – pacient

EduKIND si Asociatia Romana de Psihanaliza a Legaturilor de Familie si Grup organizeaza, in perioada 30 martie – 20 iulie 2018, o serie de ateliere pentru medici pe diferite teme: dinamica psihica a relatiilor familiale in situatia de boala cronica a copilului; situatii conflictuale si factori de risc in relatia medic-parinte; modalitati de comunicare si factori perturbatori in relatia medic parinte; influenta diferitelor tipologii parentale si structuri familiale in relatia cu medicul si procesul de tratament; cum si cui vorbim despre boala si implicatiile acesteia; interferente si ecouri personale ale situatiilor profesionale.

Sleek & Beautiful

Grup de sprijin pentru parinti singuri

In caz de separare/divort, sanatatea emotionala a copiilor este puternic amenintata. Aceasta depinde intr-o masura decisiva de sanatatea emotionala a parintelui rezident si de calitatea relatiei dintre parinti dupa separare. Parintele singur are nevoie de sprijin exterior pentru a rezolva problemele care in mod normal sunt rezolvate de doua persoane. Intelegem ca poate fi linistitor si reconfortant sa stii ca si alte persoane au trecut prin experiente similare si ca, in timp, au gasit solutii viabile pentru a face fata unor probleme ce pareau insurmontabile.