Prietenii EduKIND

Asociatia Work At Home Moms sprijina mamele care doresc sa lucreze part time, project based, precum si pe cele antreprenoare.

Fundatia Roma Education Fund (REF) Romania este o organizatie non-guvernamentala, a carei misiune este de a reduce decalajele educationale dintre populatia roma si ne-roma si de a actiona ca un catalizator pentru accesul egal la o educatie de calitate pentru toti copiii romi.

UrbanKID.ro este una dintre cele mai vechi comunitati pentru parinti, din Romania, care abordeaza parentingul constient si pozitiv.

“Alegem în fiecare zi sa fim cea mai buna versiune a noastra, pentru noi si pentru copiii nostri.”

Asociatia Atelierul de Zambete s-a nascut din dorinta de a lucra cu si pentru copii, de a-i sprijini sa creasca mai sanatosi, mai echilibrati emotional si mai fericiti. Astfel am decis sa ne axam pe 2 programe: Dezvoltarea Inteligentei Emotionale la Copii si Educatie Parentala Cercul Sigurantei.

Zeppelin este scoala din Bucuresti unde copiii pot veni si experimenta ce înseamna scoala de dragul scolii, pentru ca apoi sa poata decide constient daca vor sa ni se alature.